sken

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Dňa 25.5.2018 vstúpila do platnosti nová európska legislatíva týkajúca sa ochrany osobných údajov (GDPR - General Data Protection Regulation). Od tohto dátumu nemôže nikto používať vaše osobné údaje, ak to výslovne nedovolíte.

Pokiaľ ste v minulosti boli členom súborovej skupiny, prípravky, alebo ste sa zúčastnili našich kurzov, víkendových workshopov či Letných škôl tanca, zverili ste nám svoje osobné údaje.

Občianske združenie Tanečné divadlo Bralen, v osobe riaditeľa združenia, je správcom aj spracovateľom vašich osobných údajov. t. j. určuje ako, za akým účelom a na akú dobu budú údaje spracované, samozrejme v súlade s požiadavkami GDPR.

Osobné údaje zadávate dobrovoľne do našich kontaktných formulárov ako napríklad: Súhlas so spracovaním vašich údajov, prihláška na WW - víkendový workshop, prihláška na Letnú školu tanca, konkurzný lístok a pod. Vyplnením osobných údajov a potvrdením súhlasu nám dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov a GDPR.

Spracuvávame tieto osobné údaje: meno, e-mail, telefonický kontakt a v prípade člena súboru aj dátum narodenia a adresa bydliska.

Ak chcete vedieť konkrétne údaje, viažúce sa k vašej osobe, na požiadanie vám ich poskytneme písomne. Pokiaľ by niektoré záznamy boli nesprávne, na základe vašich informácií ich aktualizujeme.

 

NA ČO TIETO INFORMÁCIE POUŽÍVAME?

 

Informácie, ktoré spracovávame, používame na niektorú z nižšie uvedených činností:
   - k evidencii ako účastníka konkurzu na člena TD Bralen

   - k evidencii ako člena Prípravky alebo Súborovej skupiny TD Bralen

   - komunikáciu po prihlásení na WW - víkendový workshop

   - komunikáciu po prihlásení na LŠT - Letnú školu tanca v TD Bralen

   - zasielanie informácií k podujatiam organizovaných, alebo spoluorganizovaných TD Bralen

 

NEPOSKYTUJEME VAŠE ÚDAJE TRETÍM STRANÁM

 

Nepredávame, neobchodujeme, ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám. Odovzdanie osobných údajov štátnym organizáciám je možné len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonmi Slovenskej republiky.

 

VAŠE PRÁVA V SÚVISLOSTI S OCHRANOU OSOBNÝCH ÚDAJOV

 

V súvislosti s ochranou osobných údajov máte niekoľko práv. Pokiaľ budete chcieť niektoré z týchto práv využiť, prosím, kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 

 

   - Máte právo na informácie - toto právo je plnené už touto informačnou stránkou so zásadami spracovania osobných údajov.

   - Vďaka právu na prístup nás môžete kedykoľvek vyzvať a my vám doložíme v lehote 30 dní, aké vaše osobné údaje spracovávame a prečo.

   - Pokiaľ sa u vás niečo zmení alebo zistíte, že sú vaše údaje neaktuálne alebo neúplné, máte právo na doplnenie a zmenu osobných údajov.

   - Právo na obmedzenie spracovania môžete využiť, pokiaľ sa domnievate, že spracovávame vaše údaje nepresne, alebo robíme spracovanie nezákonne. Obmedziť môžete rozsah osobných údajov, alebo účel spracovania.

   - Vašim ďalším právom je právo na výmaz (byť zabudnutý). V takom prípade vymažeme všetky vaše osobné údaje z nášho systému. Na zaistenie práva na výmaz potrebujeme 30 dní. V niektorých prípadoch sme viazaní zákonnou povinnosťou (napr. evidovať vystavené doklady po dobu stanovenú zákonom). V tomto prípade zmažeme všetky osobné údaje, ak ich evidencia nie je viazaná iným zákonom.

   - Právo sťažovať sa na Úrad na ochranu osobných údajov. Pokiaľ máte pocit, že s vašimi údajmi nezachádzame v súlade so zákonom, máte právo sa so svojou sťažnosťou kedykoľvek obrátiť na Úrad pre ochranu osobných údajov. Budeme však radi, pokiaľ najprv budete o tomto podozrení informovať nás, aby sme mohli prípadné pochybenie napraviť.

 

MOŽNOSŤ ODHLÁSENIA

 Z odberu e-mailových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť. Stačí napísať na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., že si už e-maily neprajete dostávať a my vás okamžite odhlásime, alebo elektronicky TU.